Polícia pátra po nezvestnej osobe

17.01.2006 Celý región

Hľadá sa:\r\nHANČ František, nar. 03.04.1966 trvalé bydlisko Hrabovec č.11, okr. Bardejov, slobodný.
Menovaný naposledy pracoval v ČR, kde bol v pracovnom pomere za jednu Bardejovskú firmu do konca mesiaca september 2005, nakoľko dostal z práce výpoveď .
Následne dňa 25.10.2005 menovaný sa telefonický ozval svojej sestre, ktorej neuviedol presný dátum príchodu domov do miesta trvalého bydliska, pričom domov sa doposiaľ nevrátil. Od uvedenej doby nepodal rodine o sebe žiadnu správu a zdržiava sa na nezistenom mieste.

Popis osoby: výška asi 170 cm, chudá postava, tmavohnedé vlasy s nádychom šedej, česané na bok s výraznými kútmi po bokoch, menovaný má mierny strabizmus pravého oka.
Popis oblečenia: pri odchode z bydliska mal na sebe zelenkavé menčestrové nohavice, sivomodrý sveter s výstrihom do písmena „ V“ , koženkovú bundu hnedej farby a obuté mal kožené poltopánky čiernej farby.
Menovaný má sklony k alkoholu a je tuhý fajčiar.

Žiadame občanov, ktorí majú akékoľvek poznatky k hľadanému nezvestnému aby ich oznámili na Obvodnom oddelení Policajného zboru Bardejov, alebo na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bradejove alebo na známo telef. čísle 158.
 

Vyberte región

mark